Llenties amb xoriç

DSC01281Llenties amb xoriç

llenties seques (Castellanes)
xoriços
cansalada
arrós
os pernil
ceba
pastanaga
tomàquet
pebrot verd
Sal, pimeton dolça
llorer
Oli d’oliva Verge

Posem les llenties a estovar amb aigua freda durant unes dotze hores aproximadament. Un cop estovades les fem bullir amb l’os pernil i llorer durant uns 30 minuts aproximadament.
Al mateix temps preparem el sofregit. Aboquem un bon raig d’oli en una cassola i posem les verdures trossejades: ceba, pastanaga, tomàquet, pebrot verd i all. Afegim un raig de vi blanc i ho deixem coure a foc lent remenant contínuament durant uns 30 minuts. A continuació afegim el xoriço i la cansalada i el daurem. Afegim tot amb les llenties i arrós a la cassola i ho deixem coure a foc lent uns 15 minuts.
¡Per a una bona presentació, el millor és portar la cassola a taula!

¡BON PROFIT!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s