popets amb ceba

 DSC01285popets amb ceba

     popets
Cebes tallades gruixudes
dents All laminat
Un raig – Vi blanc o ranci
Llorer, julivert
oli
sal

Mode d’elaboració:

Netejar i rentar després escurir els popets.
Vés a oli, després, afegiu el vi, el llorer, la sal i el pebre. Resérvelos.
Sofregir la ceba i, quan estigui fosca, afegir els alls i els popets.
Amb la cassola tapada, deixar estofar fins que els pops estiguin cuits, afegint aigua de tant en tant si fes falta.
variacions:
Es pot afegir tomàquet a la salsa.
Es pot afegir un sofregit amb ceba, all, julivert i tomàquet.
Admet patates si s’incorporen poc abans d’acabar la cocció dels pops.
El plat pot acabar amb una picada d’all i julivert.
Es pot preparar amb pops més grans. En aquest cas, cal tallar-los a trossos i afegir-los quan la ceba estigui mig feta. Si són molt grans, cal bullir-abans.

¡BON PROFIT!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s