Crema de carbassa i moniato

dsc03317Crema de carbassa i moniato

moniatos
carbassa tipus butternut esquaix
aigua
ceba
porro
sal, pebre
oli
cúrcuma, gingebre, nou moscada

En primer lloc, es pelen els moniatos i la carbassa i es tallen a trossos.
En una olla, amb un raig d’oli, es passa la ceba i porro durant uns 5 minuts ia continuació, s’afegeix la carbassa i el moniato, un parell de minuts més.
A continuació, s’afegeix les espècies i l’aigua fins que cobreixi i es corregeix de sal.
Es bull a foc mitjà-baix durant uns 15-20 minuts fins que tot estigui ben cuit.
Amb l’ajuda del túrmix es tritura fins que quedi una textura cremosa.
Es serveix acompanyada d’encenalls cruixents de pernil o bé amb una mica de formatge de cabra i cibulet tallat molt petit.


moniatos
carbassa tipo butternut esquaix
aigua
s’acarnissa
porro
sal, pebre
oli
cúrcuma, Gingebre, nou moscada

En primer lloc, és pelin a els moniatos i la carbassa i és detallin a trossos.
En una olla, amb 1 raig d’oli, és passa la ceba i porro durante uns 5 minuts ia Continuació, s’afegeix la carabassa i el moniato, Un parell de minuts més.
A continuació, s’afegeix les espècies i l’aigua Fins que cobreixi i és corregeix de sal.
És bull a foc mitjà-baix durante uns 15-20 minuts Fins que tot estigui ben cuit.
Amb l’ajuda del túrmix és tritura Fins que quedi una textura cremosa.
És serveix acompanyada d’encenalls cruixents de pernil o Bé amb 1 mica de formatge de cabra i cibulet tallat Molt petit.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s