filets de lluç i carbassa amb aromes de cítrics al forn

DSC01428filets de lluç i carbassa amb aromes de cítrics al forn

filets de lluç, sense pell i sense pinyol
carbassa tallades a rodanxes fines
ceba tallada a rodanxes fines
oli d’oliva, vinagre de poma
sal i pebre acabat de moldre negre
Herbes aromàtiques com gingebre, cúrcuma, pebre vermell dolç.
grans d’all, finament picats julivert fresc, picat (aproximadament uns 40g)
mel flor tarongers
xocolata en pols

Abans de començar és important tenir els filets de lluç preparats, nets, sense pell i desossats i el amanim suc llimona i taronja 30 minuts.
Per fer el guarniment. Ratlla la pela de llimona taronja, barrejar amb l’all, suc de la llimona i taronja, all, julivert, mel flor de tarongers, vinagre de poma i un toc de xocolata en pols, oli d’oliva en un bol a part per fer el guarniment, podem afegir algun tipus d’espècie aromàtica com cúrcuma, gingebre, pebre vermell dolç
Preescalfa el forn a uns 200 º.
comencem pelant la carabassa, i llevant-li les pipes. Tallem la carbassa a trossos grans i els col·loquem els en una safata de forn amb una mica d’oli, sal i pebre. Posem al forn 20 minuts a 200 º C
les cebes tallades a rodanxes fines. Disposa la ceba sobre la base d’una gran font de forn. Ruixa amb 1 cullerada d’oli. Afegeix-los al forn pre-escalfat i deixa’ls durant uns 15 minuts.
En transcórrer els 15 minuts, redueix la temperatura del forn a 180 °. Salpebra els filets de lluç i afegeix-los a la font del forn amb la ceba i afegim el guarniment (Ratlla la pela de llimona taronja, barrejar amb l’all, suc de la llimona i taronja, all, julivert, mel flor de tarongers, vinagre de poma i un toc de xocolata en pols, oli d’oliva en un bol a part per fer el guarniment, podem afegir algun tipus d’espècie aromàtica com cúrcuma, gingebre, pebre vermell dolç. col·locar a sobre de cada filet. Torna a afegir la font al forn i cuina de nou 7 minuts i de li donem la volta als filets altres 7 minuts fins que els filets s’esmicolin fàcilment.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s