llenties de caviar amb bledes i ou

DSC01450llenties de caviar amb bledes i ou

-llenties caviar seques
-bleda fresca
– ceba
-pebrot vermell.
-2 grans d’all.
-pastanaga.
-oli d’oliva verge extra.
-tomàquet triturat
-pebre negra.
-cúrcuma
-nou moscada
-gingebre
-sal
-aigua.
-huevo

1- Poseu les llenties a remullar amb bastant aigua un mínim de dues hores abans de la preparació. Renteu-les i escorreu-les.
2-Rentem bé les fulles de bleda i traiem els fils de les penques. Les trossegem i escorrem bé.
3-netegem les i tallem a daus petits la ceba, all, pastanaga, i pebrot vermell.
4-Sofregeix la ceba fins que estigui transparent. Afegeix l’all, pastanaga, i pebrot, quan comenci a daurar-se, afegeix la bleda i el tomàquet triturat Al final afegirem les herbes aromàtiques i regirarem tot uns minuts abans d’afegir les llenties de caviar, l’aigua de les deixem al foc al xup xup uns 30 minuts.
5-ous durs- Posar els ous en una cassola i cobrir-los amb aigua. Afegeix una mica de sal perquè després es pelin més fàcilment. Posa la cassola al foc i des que l’aigua comenci a bullir, deixa coure els ous durant 10 minuts.
6-Passat aquest temps, treu els ous de la cassola i deixa refredar o refresca’ls sota el raig d’aigua freda.

¡¡¡¡ Bon profit ¡¡¡

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s