coliflor arrebossada

DSC01532coliflor arrebossada

ingredients

    coliflor
farina de blat
ous
llevat en pols
Dents d’all
julivert
pebre mòlt
Oli per fregir
Sal al gust

preparació

Trosseja la coliflor a trossos mitjans.
Pela i pica fins els alls.
Pica el julivert.

elaboració
Posa una cassola a foc mig i li poses abundant aigua.
Afegeix la coliflor trossejada i li poses una mica de sal.
La deixes que bulli durant 10 o 15 minuts, depenent del que tendra que sigui la coliflor.
Treu la coliflor de la cassola i la fuges bé.
Ara prepara l’arrebossat.
En un bol afegeix l’all picat i el julivert.
Casca els ous i afegeixes el llevat i sal al gust.
El bats bé i quan aquest batut vas afegint la farina a poc a poc sense deixar de remenar.
El remous fins que aconsegueixis una massa homogènia i sense grumolls.
Només queda fregir la coliflor.
En una paella tira abundant oli per fregir i la poses a foc mitjà.
Mentre s’escalfa tira la coliflor a l’arrebossat.
Les rebozas bé, les fuges i les trobes a la paella amb l’oli ben calent.
Les fregeixes bé per tots els costats, fins que quedin ben daurades.
Les retires de la paella i les poses sobre paper absorbent, perquè deixin anar l’oli sobrant.
Ja tens la tens preparada per a servir.
Consell
En lloc de llevat es pot utilitzar gasificant.
No bullir molt la coliflor, que quedi llisa, ja que si es bull molt quedés molt tendra i es desfarà.

DSC01539salsa cuatro quesos

50 g de queso roquefort
50 g de queso brie
50 g de queso de cabra
50 g de requesón
1 brick pequeño de nata líquida

Lo primero que debemos hacer es verter en una olla todos los quesos troceados (queso roquefort, queso brie, queso de cabra, el requesón junto con la nata líquida. Una vez tengamos todos los ingredientes en la olla, tenemos que ponerla a fuego lento hasta que los distintos ingredientes se deshagan a la vez se van removiendo para evitar que se peguen.

Cuando tengamos los distintos quesos y la nata bien mezclados, debemos de añadirle la sal y la pimienta. Pero si vemos que la mezcla ha salido demasiado líquida, podemos añadir harina mientras lo vas removiendo y así conseguirá más consistencia.

Cuando se haya elaborado la receta con la textura y consistencia que nos guste, podremos apagar el fuego y dejar que repose durante 5 minutos; con este tiempo conseguiremos que la salsa de cuatro quesos se haga más cremosa.

salsa 4 formatges

50 g de formatge rocafort
50 g de formatge brie
50 g de formatge de cabra
50 g de mató
1 brick petit de nata líquida

El primer que hem de fer és abocar en una olla tots els formatges trossejats (formatge roquefort, formatge brie, formatge de cabra, el mató juntament amb la nata líquida. Un cop tinguem tots els ingredients a l’olla, hem de posar-la a foc lent fins que els diferents ingredients es desfacin a la vegada es van remenant per evitar que s’enganxin.

Quan tinguem els diferents formatges i la nata ben barrejats, hem d’afegir-la sal i el pebre. Però si veiem que la barreja ha sortit massa líquida, podem afegir farina mentre ho vas remenant i així aconseguirà més consistència.

Quan s’hagi elaborat la recepta amb la textura i consistència que ens agradi, podrem apagar el foc i deixar que reposi durant 5 minuts; amb aquest temps aconseguirem que la salsa de quatre formatges es faci més cremosa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s