Samfaina amb Ou Escalfat

DSC01688Samfaina amb Ou Escalfat

En una olla Posem aigua amb vinagre (unes gotes) i Quan comenci a bullir, baixem el foc. Afegim a els ous d’1 en un i a els Deixem coure entre 1 a 2 minuts

Ingredients (4 comensals):

4 ous
2 carbassons
2 cebes
2 albergínies
6 tomàquets
1 pebrot verd
1 pebrot vermell

Elaboració:
1. Tallem els verdures en brunoise.
2. Les escalfem en una paella amb oli d’oliva, pebre vermell, pebre verd i sal.
3. Les coem a foc mitjà durante uns 45 minuts aproximadament.
4. En una olla Posem aigua amb vinagre (unes gotes) i Quan comenci a bullir, baixem el foc.
5. Afegim a els ous d’1 en un i a els Deixem coure entre 1 i 2 minuts.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s