Bacallà a la Santvicentína

DSC01738 Bacallà a la Santvicentína

El bacallà a la Santvicentina és un plat típic del menjar català. En una safata d’alumini per a forn. És una recepta molt senzilla de fer i amb un resultat espectacular. Conec altres variants d’aquesta recepta, un porta vi blanc i aquesta amb un toc de tomàquet.


5 trossos de llom de bacallà dessalat
2 cullerades d’all picadet
2 cullerades de pebre vermell si és possible de la Vora
Aliño: 50 ml d’oli d’oliva verge, all i julivert
toc: salsa tomàquet julivert

Un cop es tingui el bacallà dessalat, assecar-lo molt bé amb paper de cuina (això és molt important perquè el bacallà no quedi aigualit).
Enfarinar lleugerament tots els trossos i fregir-los lleugerament en abundant oli calent.
Escalfar el forn a 180 º i posar el bacallà en una safata de metall, amb la pell tocant la base de la safata.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s