Musclos al vi blanc

DSC01704Musclos al vi blanc

Ingredients

per a 6 persones

  • 2kg. de musclos (de roca)
  • 100cc. de vi blanc
  • 100cc. de xerès sec
  • 1 gra d’all
  • 8 escalunyes (o be 2 cebes tendres)
  • julivert
  • sal
  • oli d’oliva
  • 2 cdtes. de farina
  • 300cc. de brou de peix

Preparació

Renteu i obriu els musclos al vapor, reserveu l’aigua que han fet i passeu-la per un colador de tela, per eliminar les impureses que hi pugui haver. Retireu una de les valves dels musclos. Reserveu.
Talleu les escalunyes i l’all a trossets petits i fregiu amb un raig d’oli, quan la ceba estigui transparent, afegiu la farina, fregiu-la un minut; poseu els vins i deixeu evaporar.
Incorporeu els musclos a la cassola, junt amb l’aigua reservada i el brou de peix, (no el poseu tot, ja veureu si la salsa queda massa espessa, n’afegireu més).
Coeu dos minuts, sense parar de remenar.
Serviu a la taula molt calent…

Bon profit!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s