Rap amb cloïsses en salsa verda

DSC01798Rap amb cloïsses en salsa verda


qües de rap
cloïsses
Espàrrecs de marge
Oli d’oliva
Sal i vaig veure blanc
   Per a la salsa verda
llimona
julivert fresc
gra d’all
sal
oli d’oliva verge extra
El brou d’Obrir els cloïsses

Netegem a els Espàrrecs de marge i tallem a trossos i reservem els puntes

Obrir els cloïsses en un Cassó, colar el brou i Abans de reservar per a la salsa bullim part inferior dels Espàrrecs i reservem part superior.

Posar en el got de la batedora, la dent d’all picat, el julivert picat, 1 polsim de sal, l’oli i el brou d’Obrir els cloïsses a costat dels Espàrrecs bullits.

Tritureu a els ingredients Fins que quedi feta la salsa

Partim els qües de rap ja gics en dos trossos salem i passem per 1 mica de farina i els daurem a la paella i apartem en una font per coure. saltegem els puntes d’Espàrrecs amb 1 raig de vi blanc afegim la salsa

Escalfem el forn a 180º.

Tirem els puntes d’Espàrrecs i els cloïsses a la font. Cobrim amb la salsa de peix.

Hi tirem 1 mica de sal a l’gust, fiquem al forn durante 20-25 minuts, Fins que el peix aquest fet.

¡¡¡ BON PROFIT !!!
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s