“Ensaladilla Russa amb Tonyina

DSC02058“Ensaladilla Russa amb Tonyina

dada d’interès és que a l’Espanya franquista seu nom va passar al de Amanida Imperial o Castellana causa que el seu nom original estava prohibit. La veritat és que l’amanida russa és un plat conegut al món sencer, que ha patit la influència de cada regió i s’ha convertit en plat obligat en les festivitats de molts pobles (el Nadal, per exemple).

DSC02059ingredients:

– Patates, un quilo
– Pastanagues, 400 grams
– Ous, 5 grans
– Pèsols, 300 grams
– Tonyina en oli, uns 300 grams
– Maionesa
– Sal
– Pebrot morrón
– Olives

El primer que cal fer és posar a coure les patates i les pastanagues, o bé a la mateixa olla o en diferents, com prefereixis, però tingues en compte que el temps de cocció de les pastanagues és menor, així que si les poses juntes , les has de treure abans, així que el recomanable és posar-les dalt de l’olla, per poder treure-més fàcilment. Alhora posa a coure els ous, que estaran llestos en uns 12-14 minuts des que els posis a l’aigua ja bullint. Si vas a emprar pèsols que no siguin enllaunats, posa’ls a també a coure fins que estiguin tendres. I si vols fer servir maionesa casolana, aprofita per fer-la mentre es van coent els ingredients.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s