Patates amb all i julivert
4 patates tòfona
4 grans d’all
2 cullerades julivert fresc picat
3 culleradetes d’oli d’oliva
Sal i pebre
espècies “curri vermell, gingrebre”
Renti bé les patates.
Col·loqui les patates en una cassola i cobriu-les amb aigua.
Bulliu a foc lent durant uns 15 minuts o fins que estiguin tendres.
Escurra les patates i col·loqui-les en un bol, afegiu dues cullerades d’oli i barregi.
En una paella antiadherent afegiu l’oli a foc mitjà.
Afegiu l’all i cuineu aproximadament 1 minut.
Afegiu el julivert, sal, pebre i espècies, barrejar bé.
Afegiu les patates, baixi el foc i cuini remenant constantment durant 1 o 2 minuts.
Servir.
¡¡¡BON PROFIT!!!
Anuncios
Aderência! http://km10805.keymachine.de/php.php?a%5B%5D=%3Ca%20href%3Dhttp%3A%2F%2Fxn--72cc9abxb2dn0d7af0d3ad7nk1b.com%2Fhome.php%3Fmod%3Dspace%26uid%3D1188012%26do%3Dprofile%3Ecomprar%20minoxidil%3C%2Fa%3E
http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-862175534-chuteira-society-nike-tiempo-legend-vi-fg-_JM