Bledes amb patates

DSC02178Bledes amb patates

     1 manat de bledes.
2 patates mitjanes.
2 grans d’all.
Oli d’oliva.
Sal.

Rentem bé les fulles de bleda i traiem els fils de les penques.
Les trossegem i escorrem bé.
Pelem les patates i les partim a trossets no molt grans.
En una cassola tirem oli i daurem els grans d’all picadets.
Ofeguem les bledes i les patates i les deixem cuinar uns 30 minuts.
Salem.
No afegim aigua, les posem a foc suau i tapades.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s