TOSTA D’ESCALIVADA, FORMATGE FRESC AMB ANXOVA (TRADICIONAL)

DSC02280TOSTA D’ESCALIVADA, FORMATGE FRESC AMB ANXOVA (TRADICIONAL).

Ideas para la nit de Sant Joan

Pa de pagès

Tomàquet de penjar

escalivada

formatge fresc

anxoves

tàperes

Oli verge extra

Torrem el pa de pagès. El untem amb el tomàquet.
Posem una primera capa de escalibada.Por sobre posem el formatge, tallat en trossos i les anxoves amb un toc de tàperes.
Amanim amb oli verge extra.

DSC02199

Truita de patates i pebrots

  4 patates
2 cebes
1 pebrot vermell
12 ous
Oli d’oliva verge extra
sal

instruccions
Pelem, rentem i tallem a làmines fines les patates. Les posem a fregir en una paella gran amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
Afegim la ceba i els pebrots trossejats, salem i remenem bé. Ho cobrim i ho deixem a foc mig, remenant de tant en tant.
Quan la verdura està tendra, destapem i pugem el foc per daurar una mica.
La bolquem sobre un colador per escórrer l’oli.
Batem els ous amb un pessic de sal i afegim la verdura. Ho deixem tres o quatre minuts perquè s’impregni bé.
Posem un raig d’oli d’oliva en una paella més petita que l’anterior i afegim la barreja. Deixem que qualli a foc mig i li donem la volta.
Un cop ha quallat del tot, si ens agrada així, la retirem i la servim.

DSC02198Frutas y cacao, un smoothie

iogurt grec natural
1Peras
1 / 4Piña
½ tassa de llet light
1 cullerada de cacau


Col·loca tots els ingredients a la liquadora i barreja fins que s’integrin.
Pots afegir gels extra.
Bebe i gaudeix

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s