Arròs blanc amb all i julivert

DSC02110 Arròs blanc amb all i julivert.

Aquest tipus d’arròs queda bé tant amb peix com amb carns (sobretot si són a la planxa).

     300 gr. arròs
3 o 4 Dents all (al gust)
julivert
Aigua (el doble de l’arròs)
1/2 Got vi blanc
2 o 3 cdas Oli
sal

 Es troba en una cassola l’oli i els alls ben picadets (com més petit millor). Es refregeixen una mica sense que arribi a daurar. En aquest punt, es tira el julivert picat i l’arròs. Es refregeix uns segons donant-li voltes, fins que tot l’arròs es lligui bé amb l’all i l’oli.
Trobem l’aigua i la sal i deixem coure uns 15 minuts. Quan s’hagi consumit bastant l’aigua i, abans d’acabar la cocció de l’arròs, tirem el miqueta de vi. Deixem consumir gairebé tot el brou, apaguem el foc i deixem reposar l’arròs (la cassola amb la tapa posada) fins que s’acabi de consumir el brou perquè quedi solt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s