xipirons amb ceba

DSC02659xipirons amb ceba

    1 kg calamars
2 cebes
2 grans d’all
1 pebrot vermell
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
1/2 culleradeta de pebre vermell picant
125 ml de vi blanc
julivert
un polsim de farina
sal

El primer que cal fer és netejar bé els calamars. Tot això ho dejamnos reservat sobre un paper absorbent per eliminar l’excés d’aigua.

En una cassola posem un raig d’oli d’oliva. Tallem les cebes i el pebrot vermell en juliana, piquem els alls i ho tirem a la cassola. Ho deixem a foc mitjà perquè es poche durant uns 10 minuts.

afegim els calamars que teníem reservats, tirem el pebre vermell dolç i el picant i remenem ràpid per evitar que es cremi i que quedi un gust amarg. Piquem julivert i al costat del gotet de vi blanc de s’uneix a la cassola a foc una mica viu perquè s’elimini l’alcohol.

El un gotet ple a la meitat d’aigua freda tirem mitja cullerada de farina i remenem fins a eliminar els grumolls, l’afegim a la cassola. Remenem tot i ho deixem a foc lent durant uns 30 minuts.

Un truc per a la recepta de calamars amb ceba és deixar reposar un parell d’hores, així els sabors s’intensifiquen.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s