ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN I VERDURA

DSC02822ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN I VERDURA

 2 Albergínies.

1 Ceba.

1 pebrot vermell

Carn picada de vedella (250gr).

3 Tomàquet madurs

Sal i pebre.

orenga, all i julivert sec

Oli d’oliva.

Formatge ratllat.

 Renta les albergínies, treure la part de dalt i talla-la per la meitat. Amb un ganivet buida el centre de l’albergínia i reserva’l. Posa-les en una safata per a forn amb oli d’oliva i s’enforna a 180ºC amb calor amunt i avall durant 15 minuts aproximadament.

Piquem la ceba, pebrot, i tirem a una paella i afegim l’albergínia que hem reservat tallada a dauets petits (assegurar que no tinguin llavors).

Quan l’albergínia estigui tendra afegim la carn picada i daurem. Després, es agredeix el tomàquet triturat, orenga, all, julivert, sal i pebre al gust i deixem a foc mitjà fins que el tomàquet adquireixi consistència.

Traiem les albergínies del forn i farceix amb la carn.

Posem el formatge ratllat per sobre i vuelvemos a ficar la safata al forn a la mateixa temperatura 5 minuts més, i per últim gratimos fins que es daurin.

  ¡¡¡BON PROFIT!!!

 

Anuncios

Un comentario en “ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN I VERDURA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s