FILETS DE GALL AMB SAMFAINA

DSC02855FILETS DE GALL AMB SAMFAINA

600 g de filets de gall dindi
3 tomàquet natural triturat
1 ceba
1 pebrot vermell
1 Berengena Blanca Bages
oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Rentar i tallar totes les verdures en trossos més aviat petits, com per samfaina.

Posar la verdura en una olla, juntament amb el tomàquet triturat, les dues culleres d’oli una mica de sal, i cuinar durant 15 minuts.

Mentrestant, es fan els filets de gall dindi a la planxa.

En el moment de servir el plat, col·locar els filets de gall dindi calents en una font i distribuir la samfaina de verdures per sobre.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s