Ous Escalfat amb Saltejat de verdures

DSC02882Ous Escalfat amb Saltejat de verdures

En una olla posem aigua amb vinagre (unes gotes) i quan comenci a bullir, baixem el foc. Afegim els ous d’un en un i els deixem coure entre 1 a 2 minuts

Saltejat de verdures

INGREDIENTS per 2-3 persones (depèn de la ració que poseu)
  • 1 auberginia
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 2 dents d’all
  • 1 gotet cava
  • oli, sal, julibert
PREPARACIÓ:
Netegem i pelem totes les verdures.

Tallem la verdura a daus (la ceba la fem una mica més prima perquè tingui temps de coure’s).

Posem la verdura en una paella amb una mica d’oli, li afegim sal, pebre . La fem saltajar a foc viu uns 10 minuts. Un moment abans d’acabar i afegim julibert. Ho retirem del foc.

Tot seguit els afegim a la verdura i els ous, i ja podem anar a taula.

Bon profit!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s