Arròs amb sanfaina i calamars

dsc02897Arròs amb sanfaina i calamars

3 tasses d’arròs

300 g de calamars

1 ceba

1 vermell pebrot

1 berengena blanca bages

1 carbassó

3 pastanaga

1 tomàquet triturat natural

brou de peix

oli, sal, pebre, julibert

Para la picada

avellanes torrades, safrà,  2 grans d’all, gingebre, cúrcuma, pebre vermell picant

en un morter, cal picar tots els ingredients juntos.añadimos la picada a l’arròs.

Posareu l’oli en una cassola i, a foc baix, hi sofregireu la ceba tallada a la juliana i els pebrots i pastanagas tallats a tires. Quan començaran a ser cuits, hi incorporareu els tomàquets triturats, amb una mica de sal i els calamars. Ho deixareu coure i de tant en tant ho anireu remenant. Pelareu l’albergínia i carbasso la tallarem a trossos i la sofregireu a part i, un cop cuita, l’afegireu a la samfaina, que ha de coure fins que les verdures estiguin ben cuites i tendres. Si cal, corregireu el punt de sal. Tot seguit, afegim l’arròs i li donareu un parell de voltes, que agafi una mica de color. Hi afegireu ara la samfaina i el brou de peix, el brou ha de ser en proporció doble que l’arròs. Ho deixareu coure uns minuts i, mentrestant, prepararem la picada i deixatarem amb una mica de brou i l’afegireu a la cassola, amb el julivert. Tot plegat s’ha d’acabar de coure fins que l’arròs estigui al punt.

¡¡¡BON PROFIT!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s