anelles de pota i Camagrocs saltats

dsc03282

-300 Gr anelles pota
– 50 gr Camagrocs
-3 alls
– Pebre negre en gra
-pimenton dolç i picant
-oli d’oliva
-Sal

Escalfem una paella amb una mica d’oli i cuinem les anelles de calamar fins que prenguin una mica de color i reservem. Posem una mica més d’oli a la paella i hi afegim l’all. Quan l’all comenci a agafar color afegim els camagrocs, els deixem coure un parell de minuts i afegim el vi blanc, les espècies i els calamares. Removemos fins que s’hagi evaporat el vi, afegim una mica de sal i llest.
Aquesta recepta pot utilitzar-se tant com a acompanyament d’algun segon, com de primer plat i si t’agrada l’allioli pots acompanyar-ho d’aquesta salsa i quedarà boníssim

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s