Macarrons amb salsa als quatre formatges

dsc03271Macarrons amb salsa als quatre formatges

 300 grams de Macarrons
40 grams de Mantega
1cucharada de farina
½ tassa de llet
½ tassa de Crema de llet
100 grams de Formatge gruyere
100 grams de Formatge Nata
100 grams de Formatge emmental
100 grams de Formatge parmesà
sal
pebre negre

En primer lloc es fa una salsa beixamel amb formatge de la següent manera: Es fon en una paella la mantega i es barreja amb la farina fins a formar unes farinetes sense grumolls.
S’afegeix la llet calenta remenant amb la vareta contínuament fins a formar una salsa llisa. A continuació s’afegeix la nata liquida i es baixa el foc al mínim.
S’agreguen els formatges d’un en un esperant que es dissolgui totalment un abans d’afegir l’altre.El formatge nata va tallat a trossets, i els altres ratllats. Es condimenta al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Els macarrons es couen en abundant aigua bullint amb una mica de sal durant 7 minuts i posteriorment s’escorren i refresquen sota el raig d’aigua freda.
A continuació es barreja la salsa de 4 formatges amb els macarrons en una cassola fins que donin un bull, o bé se’ls dóna un rampell al forn a 200 º. Es serveixen calents i en el moment.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s