sípia camagrocs amb tomàquet.

dsc03284sípia camagrocs amb tomàquet.

3 sipias petita
50 gr camagrocs
1 ceba mitjana.
1 gra d’all.
200 gr. de tomàquet triturat.
1 got de vi blanc.
3 cayenas (opcional).
Sal.
Oli d’Oliva.

Començarem la nostra recepta picant la ceba, l’all a trossets petits. Mentrestant haurem posat a escalfar una paella o cassola amb el fons ben cobert d’oli d’oliva.

netegem els camagrocs. una vegada que tinguem els afegim a la paella perquè es pochen poc a poc, de manera que el foc que farem servir serà baix.

Mentre rentarem la sèpies, les sazonaremos i les afegirem a la paella en el moment que veiem que les verdures estan cuites. Remenem bé perquè les sípies s’impregnin bé del sabor del sofregit.
.
Quan haguem remogut bé les sípies i veiem que estan “saltats” li afegirem el got de vi blanc. De nou remenarem i deixarem al foc fins que el vi es redueixi.

En el moment que veiem que el vi està prou reduït, li afegirem el tomàquet triturat i les cayenas per donar-li aquest toc picantito que a mi tant m’agrada. Així mateix també el trobarem una mica de sal. Deixarem que s’espesseixi la salsa durant uns 30 minuts a foc mitjà i així també les nostres sípia es quedaran toves.

Una vegada que passi aquest temps rectifiquem de sal si fos necessari i ja tindríem llistes les nostres sèpia, camagrocs amb tomàquet.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s