fesols negras con arroz integral.

dsc03272fesols negras con arroz integral.

· 3 ajos
· 2 hojas laurel
· 2 tazas arroz intregal
· 300 gr de fesoles negros
· sal
· pimienta negra en grano
· curcama
· pimentón dulce y pimentón picante

1. En primer lloc, remullem les mongetes. Hem de posar quatre vegades el seu volum d’aigua per remullar-les. Durant l’estiu, han d’estar en remull durant 9 hores. A l’hivern, les tindrem 12 hores, i posarem la primera aigua de remull calent.
2. Canviem l’aigua de les mongetes. L’aigua on han estat en remull no és bona. Les colem.
3. Posem en una olla al foc aigua freda i aboquem les mongetes.
4. Afegim força sal i els fem bullir a foc molt lent. Si ho fem així, garantirem que la pellofa no es separi de la jueva.
5. Ara posem els matisos aromàtics vegetals: el cap d’all sencera amb la base tallada, deixant al descobert tots els grans, el pebre en gra. cal tenir en compte que no ha de parar de bullir durant tota la cocció
6. mancant 0 minuts per a la cocció afegim l’arròs integral i la resta d’espècies.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s