Macarrons amb salsitxa i tomàquet

dsc03269Macarrons amb salsitxa i tomàquet

Ingredients 4 racions
1kg Macarrons
6 salsitxes blanques
1 pot Tomàquet fregit
1 pastilla d’Avecrem (per bullir la pasta, sinó un os de pernil)
1 pessic Bitxo
1 grapat Formatge ratllat
Oli d’oliva
orenga
sal


passos:
Posar la pasta a bullir amb la pastilla d’avecrem o caldo de pollastre, sal i oli, els minuts que posi en el paquet.
Mentre la pasta està al foc posem l’oli a la paella i afegim una miqueta de bitxo. Quan està un parell de minuts, afegim les salsitxes tallades a trossets.
Anem movent les salsitxes fins que estiguin fetes (i la pasta perquè no s’enganxi ni res). Afegim el tomàquet, l’orenga i un pessic de sal a la paella.
Escórrer la pasta i tornar a l’olla. Barrejar el tomàquet i tenir-lo uns 5 minuts a foc mitjà que agafi tot bé de gust.
Barreja les dues coses a l’olla.
Afegiu-hi el formatge i remenar bé. Servir i riquíssims.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s