Mousse de iogurt i mel toc canyella

dsc03287mousse de iogurt i mel toc canyella

iogurt
mel romaní
Canela

degustació:
La mousse de iogurt i mel és perfecta per acabar aquests àpats pesades i copioses ja que la seva textura fina i cremosa ens va a alleujar una mica aquesta sensació.
Ingredients per a 8 iogurts
375 grams de iogurt natural, 200 ml de nata líquida 35% MG, 2 clares d’ou, 10 gr stevia, maduixa liquida.
Elaboració de la mousse de iogurt i mel
Comencem l’elaboració muntant la nata líquida i les clares per separat amb 30 grams de sucre en cada bol. El reservem a la nevera.
En un bol barregem el iogurt fins que quedi una crema. Afegim la nata muntada amb compte fent moviments envoltants procurant que no ens baixi. Afegim les clares a punt de neu d’igual forma.
Posem la barreja en una màniga pastissera un sol ús i el reservem.
En unes copes posem unes cullerades de mel en el fons i els omplim amb la màniga pastissera fins dalt empolvorem amb Canela. Emboliquem els gots amb paper film i ho reservem a la nevera un mínim de 2 hores perquè agafi cos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s