Fideus a la cassola amb costella de porc i salsitxes

dsc03331Fideus a la cassola amb costella de porc i salsitxes

Ingredients per a 6 racions

350 gr fideus gruixuts
400 gr costella de porc
200 gr salsitxes
250 gr cebes
100 gr pebrot verd
100 gr tomàquet fregit
2 grans all
100 ml. vi blanc
1 pastilla de brou de carn
oli d’oliva, pebre negre i sal
julivert picat
aigua

passos

En primer lloc salarem la costella de porc i amb oli d’oliva la fregirem lleugerament. A continuació afegirem les salsitxes i deixarem tot junt fins que quedi ben daurat. El reservarem.

Ratllarem els alls i la ceba i els sofregirem en el mateix oli. Quan la ceba estigui transparent, afegirem el pebrot verd que haurem trossejat molt petit i deixarem sofregir a foc lent fins que ens quedi ben tou.

Hi afegirem el tomàquet fregit i deixarem coure amb el foc baix, fins que el tomàquet quedi ben integrat i hagi quedat com una melmelada. El trobarem el vi blanc, el pebre negre, la sal i el glaçó de brou de carn.

A continuació posarem els fideus i els donarem unes voltes perquè agafin el gust de la salsa.

Hi afegirem l’aigua, que ha de ser bullint perquè no pari la cocció. És millor anar posant-la a poc a poc per controlar-la.

Posarem els fideus a la cassola i els courem al dente i finalment provarem el punt de sal. Abans de servir-li afegirem el julivert picat, i els deixarem reposar uns cinc minuts.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s