Arròs amb salsitxes i Calamars

dsc03360Arròs amb salsitxes i Calamars

 -300gr. de salsitxes fresques
– 50gr bolets secs
– 150 gr d’arròs integral
– 300gr grams de calamars frescos
– Un pebrot vermell
– Una ceba
– Dos grans d’all
-tomate triturat
– Una pastilla de brou de carn i verdura
– Sal
– Pebre mòlt
-pastanaga
– Oli d’oliva verge
– Aigua
-va venir Negre

Mode d’elaboració
Es parteixen les salsitxes a trossets.
En una paella amb una mica d’oli es fregeixen i a la meitat se li posa el vi, es deixen coure uns minuts.
A continuació pelem i piquem bé la ceba, el pebrot, la pastanaga i l’all, que posarem a sofregir en una paella amb oli d’oliva verge a foc més aviat suau, per daurar-los i pocharlos bé però sense que passin. Quan la ceba comenci a canviar de color és bon moment per afegir els bolets secs, tomàquet triturat i els calamars a trossos i cuina’ls uns 3-4 minuts juntament amb el sofregit, i després afegim les salsitxes i salpebrada, per fer-la bé per tot arreu , remenant la mateixa durant uns 5-6 minuts.
En acabar de cuinar les salsitxes anem a afegir l’arròs, i ho saltegem amb la resta d’ingredients durant uns 2-3 minuts, perquè prengui sabor, i després s’afegeix concentrat de brou diluïda en un parell de gots d’aigua i una mica safrà. Deixem que l’arròs es faci sense presses, a foc suau, afegint més aigua cada vegada que sigui necessari, perquè el consumeixi a poc a poc i quedi perfecte. Cal deixar-ho ben tendre i sense aigua, que la consumeixi tota, per això és millor afegir got a got i no molta quantitat de cop.
Un cop vegis que està gairebé llest l’arròs sobre 18 a 20 minuts. retirem del foc, tapem la paella i deixem que reposi u cinc minuts, i després ja podem apartar en els plats en els quals el servirem a taula.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s