Pit de pollastre a la taronja i mel.

dsc03416Pit de pollastre a la taronja i mel.

Ingredients (4 porcions):

4 pits de pollastre,

4 patates,

1 ceba,

2 taronges,

2 cullerades soperes de mel,

un got de vi blanc,

sal, pebre negre i oli d’oliva.

preparació:

1. Preescalfem el forn a 200 graus. Greixem amb oli el pit i salpebrem.
2. D’altra banda coem les patates 30 minuts en aigua cOn sal. Les pelem i tallem a làmines i la ceba fina. Col·loquem en el fons d’una font de forn.
3. Posem per sobre els pits, reguem amb el vi blanc i posem al forn durant 30 minuts o fins que el pit estigui ben daurada.
4. Esprimimos el suc de les dues taronges.
5. Barregem en un escalfador amb la mel mentre l’escalfem a foc baix.
6. Traiem els pits del forn cada 10 minuts per regar-les amb el suc / mel.
7. Quan hagi passat el temps, traiem del forn si les patates estan ben fetes i servim. Sinó deixem una mica més al forn.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s