Pollastre rostit amb cítrics i herbes aromàtiques

dsc03421Pollastre rostit amb cítrics i herbes aromàtiques

ingredients

• un pollastre a trossos
• 4 grans d’all finament picats
• 1 ceba finament tallada en juliana
• suc llimona i taronja
• mig gotet dels de vi
• 1 ceba finament tallada en juliana
• 1/2 culleradeta de farigola
• 1/2 culleradeta d’herbes provençals
• Sal i pebre acabat de moldre

preparació
1. Preescalfa el forn a 210 º
2. En un bol petit barreja el AOVE, all, sucre, sucs de llimona i taronja, pebre vermell, ceba en pols, la sal i el pebre.
3. En una font de forn col·loca el pollastre amb les pells cap amunt i aboca per sobre la barreja anterior donant unes voltes al pollastre perquè s’impregni bé per tot arreu.
4. Col·loca les rodanxes de llimona, taronja i la ceba per sobre, sota i al voltant del pollastre. Que estigui una mica per tot arreu perquè el pollastre agafi bé els aromes i sabors.
5. Empolvora amb les espècies (farigola i herbes provençals).
6. S’enforna sense tapar durant al voltant d’una hora.
7. Pots afegir herbes fresques picades en el moment de servir.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s